The adventures of Jana en Nasty part duizend.
Het is nog niet zo lang geleden sinds onze vorige blog, maar we hebben weeral VEEL te vertellen!
Allereerst is daar onze nieuwste aanwinst in de familie: DEN DYNAMITE!Een stalen ros om 'U' tegen te zeggen! Red & shiny en verkregen bij de twee licht mentaal gehandicapte fietsverkopers vanuit the heart of Modena. <3 Hij heeft reeds een bijzonder plaatsje in ons hart weten veroveren. (Hoewel Nast er nog steeds weigerachtig tegenover staat om er effectief op tefietsen.)
Ondertussen begint Taner (Mister Nerdy voor de vrienden) ook meer en meer zijn best te doen om ons hart te veroveren. Hij liet al meermaals zijn kooktalenten zien (en proeven) en ook met Turkse thee en koekjes wist hij ons reeds meermaals te versieren. Opletten trouwens als je eventjes naar de kamer gaat om iets te gaan halen na het eten, want 9 kansen op 10 is hij ondertussen uw afwas al aan't doen. Geen bord veilig met Tukish man in de buurt. Bon, mij hoort ge niet klagen.
Er is bovendien nog een nieuwe inwoner in ons kotje aangekomen... Dit keer iemand iets minder gewenst. Aan de buitenkant ons raam hangt al lang een prachtige '<3-tekening' van Jana (handig om aan te duiden welke kamer de uwe is), maar daar heeft sinds gisteren een nieuwe inwoner zich gesetteld. Den Juicer. Een kever van formaat die zijn dagen graag doorbrengt met het knabbelen aan stukjes tape waarmee de tekening vasthangt en het berijden van Misses Beetle, die een vaste resident is ter hoogte van de andere helft van de tekening. Sfeer en romantiek verzekerd. Zolang ze aan die kant van het raam blijven hoort u wederom mij niet klagen.
Vandaag gingen we weer eens naar de LIDL. We hadden wat zorgen omtrent ons budget gezien we nieuwe hakken op onze schoenen hadden moeten laten zetten (Ja dames, de straten van Modena en heels? No. ) maar desalniettemin gingen we met goede moed op stap gezien Taner en Eser zo veel voor ons gekookt hadden deze week en we dus niet veel nodig hadden. We probeerden eens creatief te doen (Nemen we eens deze kaas voor de Philip in plaats van de andere? En ook: Laten we lekker link doen een eens kiwi's kopen!) en lieten ons volledig gaan. (vooral Nast dan, die een krat van 12 liter melk kocht). Aangekomen aan de kassa (spannend spannend, wekelijkse weddenschap over wie het juiste bedrag kan gokken) bleek dat we nog 6 euro over hadden! OVER! Dat lieten we ons uiteraard geen twee keer zeggen en niet veel later stonden we weer op straat met een pot straciatella ijs voor Nasty en een doos raketijsjes voor Jana! Driewerf hoera!
Thuis eventjes alles inladen (Dat deed ons er aan denken dat we misschien eens moeten beginnen opeten wat we allemaal kochten in plaats van steeds bij te kopen want ondertussen is de koelkast vol, de kast vol en begint ook de diepvries redelijk krap te worden.) en dan was het weer tijd voor Nasty haar middag dutje. Jaja, het leven is vermoeiend voor een bejaarde vrouw.
We maakten ondertussen ook een lijstje met alle zaken die we willen bestellen aan onze volgende Belgische bezoekers. Ziehier een greep uit het gamma. (De volledige lijst zou belachelijk zijn...)
- Brood (en een pistole en een sandwishke! We miss Belgische broodbakkunst!)
- Speculaaspasta. (<3)
- Chocolade (Omdat 2 vrouwen op 1 kamer sowieso al gevaarlijk is)
- Prepare (Omdat rauw verhakt vlees geweldig is! Right Nast?)
- Vegi rommel (Omdat Italianen en vegetariërs bijna even erg is als Italianen en HoLeBi's. Go figure.)
- Sausjes (Jaja, we weten dat we in onze vorige vlog zeiden dat we er nu echt wel genoeg hadden, maar toen bleek dat we onszelf onderschat hebben. We <3 Saus.)
- HUMO's (Omdat Jana het nu echt wel beu is om Nasty haar Flairs, Glossy's en TV families te lezen.)
- ... (Geloof mij, there is much more. You don't want to know. En je wilt ook niet de bezoeker zijn die dit allemaal moet meebrengen. Sorry mammie)
Ziezo, dat is ongeveer een samenvatting van deze dag/week!
Of nee! Nog een goed nieuwtje! Nasty en Jana zijn in blijde verwachting! Van een POSTPAKKET VAN VIIIIIIER KILO! VIER! Mijn god! <3! De post is nog nooit zo veel gecheckt geweest!
Ciao bambola aan iedereen en dikke liefde voor sommigen! <3!
Jullie blogs zijn:
- mijn licht in donkere dagen
- mijn ontspanning bij de stress
- mijn speculaaspasta bij de boterham
- mijn frisse geur op mijn zweetlijf
- mijn framboos op de pudding
- mijn achtergrondmuziekje in de saaie stilte
Tot zover mijn filosofische beschouwing, waar het op neerkomt: blijven gaan.
x S.
En hoe staat het eigenlijk met de bevallingen?
en hoe bevalt het daar?
groetjes uit Londen!
xxx
het is maar triestig met jullie blogs :-)
xxx