Een sociaal leven, uitstapjes, films en familie!
Ok ok, we geven het toe. het is lang geleden sinds we nog iets gepost hebben. We zullen jullie daar ook een goede reden voor geven.
Geloof het of niet, maar we beginnen een SOCIAAL LEVEN te krijgen! Jaja, echt waar. Niet iedereen is stom hier in het gebouw, zo blijkt. Vooral onze buren blijken erg populaire guys te zijn. In het begin heten ze Nerdy en Serge, maar nu blijken ze Taner en Eser te heten (geen idee hoe we aan de vorige 2 namen kwamen). Twee frisse turken met een liefde voor reisjes (Efkes naar Rome? Of liever naar Pisa voor een uurtje? Of toch een dagje Parijs?) en voor Turkse thee. Zij blijken dan ook de grote schuldigen te zijn voor die pot Turkse thee die 24u/24 op het vuur staat.
In ieder geval zijn het sympathieke kerels. Eser is een getatoeëerde, stretcher-minnende dude die nog steeds niet weet welke vakken hij moet volgen en Taner is een snullige jongeman met een liefde voor rekenmachines, confidential files (Ik vermoed USSR zaken) en foto's van zichzelf met antieke gebouwen op de achtergrond. Go figure waarom hij eerst Nerdy heette. Nasty is in ieder geval fan van de boys en is dan ook veel minder in de kamer en veel meer in de keuken te vinden. Samen met de waterpijp van Alberto (Of Vermicelli of Kevin, elke naam is aanvaard) zorgt dat voor een sfeervol geheeltje.
We besloten we dan ook om eventjes punten te scoren en aan iedereen te laten weten dat Jana heel veel DVD's bijheeft EN een harde schijf vol films. Dat veranderde onze status op de gang eventjes.
Na wat discusies over over voorhuwelijkse seks bij de moslims, SciFi films en porno besloten we om toch nog eventjes samen een DVD'tje op de kamer te kijken. En Jana mocht kiezen welke film! Horror time! Paranormal Activity stond nog maar net op, of Nasty haar hoofd verdween achter haar kussen en Jana moest maar vertellen wat er gebeurde. Tien minuten later moest het licht terug aan en nog eens tien minuten later waren niet enkel haar ogen, maar nu ook haar oren dicht. Laten we zeggen dat ze 'ongeveer' weet waarover de film gaat. Jana vond hem daarentegen maar slapjes, maar heeft desalniettemin goed gelachen met Nast. Na lang overtuigingswerk is Nasty dan toch maar in haar eigen bed gaan slapen (dapper.)
Dit weekend ontvingen we de eerste Belgische gasten! De mama en stiefpapa van Nasty boekten een plekje in het hotal naast de deur en wij namen hen twee dagen op sleeptouw.
Nasty wou graag op uitstap naar een stadje in de buurt en mocht kiezen naar waar. Pisa! Dat is maar anderhalf uur rijden ofzo! Perfect! Toen we 4,5u en ongeveer 13 miljoen sarcastische uitspraken van Jana later aankwamen bleek dat we ongeveer 2u konden blijven vooraleer we dezelfde lange lange lange trip terug moesten doen. Gelukkig was er mooi uitzicht en kon Jana wat slapen in de auto of Nasty was gewurgd geweest.
Pisa was wel de moeite waard in ieder geval. Die toren staat dus echt scheef eh! Maar SCHEEF eh! 38° om exact te zijn. We aten die dag opnieuw een heerlijk ijsje en een pizza met buffelmozarella en tomaatjes! Yum!
De dag nadien besloten we het wat dichter bij huis te zoeken. Na een uitstap naar de markt (waar Nasty DRIE PAAR schoenen kocht) gingen we naar Bologna voor nog wat shopping (waar Nasty NOG EEN PAAR schoenen kocht) en het bekijken van de oude stadskern.
Nadien kropen we moe maar tevreden terug in ons bedje met een tiental kilo Belgische chocolade in de koelkast als herinnering! Zo hebben we het bezoek graag!
De volgende blog komt sneller, dat is beloofd!
Dikke kussen voor iedereen en nog wat extra voor de specials!
Jana en Nasty!
Horror met Jana, ik kan er mij iets bij voorstellen. Goed dat jullie werken aan de sociale status. Jullie worden nog de girls from the block! Goed zo.
Verder kan ik alleen maar toevoegen dat buffelmozarella de onverslagen topper der mozarella's is!
Veel groeten uit het werkcollege economie
S. x
Even bijvoegen.. als ge de autostrade neemt zijt ge in Pisa in een dikke 2uur.. Maar de chauffeur koos om binnendoor te rijden :) door de bergen.. Don't blame me dan he!
@Simon: And so it was.. Beats those phallus cookies
2 uur is een onderschatting zenne, 3 uur trekt er beter op, wat gaat de tijd snel he als je slaapt ;-)x
nasty, meende gij da nu?? die film sloeg op niks!!! wahahaha schijtertje!